Tornebakke 3 - Manderup, 3550 Slangerup
70 22 33 30

Håndtering af forurenet jord for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med håndtering af forurenet jord, så står vi hos GeoMiljø klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet oprensning af forurenet grund for privatpersoner og erhvervskunder i hele landet.

Sådan kan vi hjælpe i forbindelse med håndtering af forurenet jord

Hvis der skal udføres anlægsarbejde på en grund med forurenet jord, så er der typisk en række særlige krav til, hvordan jorden skal håndteres. Det gælder både, hvis anlægsarbejdet kræver en tilladelse efter Jordforureningsloven, og hvis arbejdet kan blive udført efter en såkaldt ”jordhåndteringsplan”.

Hos GeoMiljø kan vi både være behjælpelige tidligt i forløbet, så processen bliver så smidig som muligt og uden problemer, men vi kan også være behjælpelige i tilfælde af, at der pludselig stødes på en ukendt jordforurening i forbindelse med igangværende anlægsarbejde.

I begge tilfælde kan vi blandt andet varetage følgende opgaver:

  • Prøvetagning
  • Planlægning
  • Tilsyn
  • Dokumentation af håndteringen af jorden.

Vi kan naturligvis også rykke hurtigt ud, hvis der er behov for det i forbindelse med håndtering og oprensning af forurenet grund.

Dette gælder både i forbindelse med små projekter, hvor der for eksempel er tale om mindre anlæg i private haver, men også i forbindelse med større projekter, hvor der er behov for, at vi indgår i et større team.

Hvis det er nødvendigt, så kan vi også tilbyde vores assistance i forhold til relevante underleverandører.

Har du brug for hjælp til oprensning af forurenet grund? Kontakt os

Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med oprensning af forurenet grund, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også gerne rådgivning og vejledning i håndtering af forurenet jord.

Vi kan vi træffes på 70 22 33 30.