Håndtering af forurenet jord for private og erhverv​

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med håndtering af forurenet jord, så står vi hos GeoMiljø klar til at hjælpe dig. Med vores mange års erfaring inden for miljørådgivning, tilbyder vi blandt andet oprensning af forurenet grund for privatpersoner og erhvervskunder i hele landet.

Sådan kan vi hjælpe i forbindelse med håndtering af forurenet jord

Hvis der skal udføres anlægsarbejde på en grund med forurenet jord, så er der typisk en række særlige krav til, hvordan jorden skal håndteres. Det gælder både, hvis anlægsarbejdet kræver en tilladelse efter Jordforureningsloven, og hvis arbejdet kan blive udført efter en såkaldt ”jordhåndteringsplan”.

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Hos GeoMiljø kan vi både være behjælpelige tidligt i forløbet, så processen bliver så smidig som muligt og uden problemer, men vi kan også være behjælpelige i tilfælde af, at der pludselig stødes på en ukendt jordforurening i forbindelse med igangværende anlægsarbejde.

I begge tilfælde kan vi blandt andet varetage følgende opgaver:

  • Prøvetagning
  • Planlægning
  • Tilsyn
  • Dokumentation af håndteringen af jorden.

Vi kan naturligvis også rykke hurtigt ud, hvis der er behov for det i forbindelse med håndtering og oprensning af forurenet grund.

Dette gælder både i forbindelse med små projekter, hvor der for eksempel er tale om mindre anlæg i private haver, men også i forbindelse med større projekter, hvor der er behov for, at vi indgår i et større team.

Hvis det er nødvendigt, så kan vi også tilbyde vores assistance i forhold til relevante underleverandører.​

Har du brug for hjælp til oprensning af forurenet grund? Kontakt os

Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med oprensning af forurenet grund, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også gerne rådgivning og vejledning i håndtering af forurenet jord. Har du spørgsmål til andre opgaver såsom jordprøver, køb af forurenet grund eller noget helt tredje, står vi naturligvis også til rådgivning

Vi kan vi træffes på 70 22 33 30.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk