Om GeoMiljø​

GeoMiljø Miljørådgivning er en privat virksomhed, der blev startet i 2006.

Virksomheden beskæftiger sig med stort set alle aspekter af teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med forurening i jord, luft og grundvand.

Virksomhedens ejer er uddannet geolog fra Københavns Universitet i 1993. Han har erfaring fra mere end 4.000 sager omhandlende forurening i jord, grundvand og poreluft igennem de sidste 25 år.

Arbejdsområderne omfatter stort set alle interessenter og kunder, herunder private, virksomheder, jordaktører, rådgivere, regioner, kommuner og Oliebranchens Miljøpulje.​

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Solide løsninger

Vi bygger på en fleksibel organisation, hvor vi med faste aftaler med mange kvalificerede underleverandører kan levere præcis de ydelser, der er skræddersyede til kundens behov.

Når vi samtidig har stærkt fokus på minimering af unødige omkostninger og optimal udnyttelse af ressourcerne. Så kan vi levere solide løsninger, til fornuftige priser, hvor ressourcerne er koncentreret om løsning af den konkrete opgave.

Konceptet

Konceptet bygger på løsninger, der tager udgangspunkt i kundens specifikke situation, målsætning og forventninger til rådgivningen. Og arbejder videre derfra efter indgående kendskab til de regler, vejledninger og målsætninger, der er i forbindelse med administrationen af den danske miljøpolitik.

Opgaver skal håndteres effektivt af rådgivere, der har overblik og bred kompetence. Samtidigt skal opgaver analyseres, gennemarbejdes og præsenteres ud fra faglig ekspertise og lang erfaring.

GeoMiljø bygger på en organisation, der kan begge dele.

Basiskonceptet er, at miljøteknisk rådgivning ikke længere er på et stadie, hvor den varetages af anonyme akademikere med hvide kitler og tårnhøje timesatser.

Organisationen skal være fleksibel og skalerbar. Og samtidig kunne holde omkostningerne på et minimum.

Sideløbende skal specialviden kunne indarbejdes i opgaveløsningen. Hurtigt og effektivt.

Man skal vide, hvor denne viden findes, og hvornår den skal benyttes.

Vidensdeling, infrastruktur og overblik er de vigtigste ingredienser i organisationen.

Når de krydres med sund fornuft, indblik og kommunikation, er det vejen til den type rådgivning, vi ønsker at levere til dig.​