Miljørådgivning ved bygge- og anlægsopgaver​

Håndtering af forurening ved bygge- og anlægsopgaver er et bredt felt indenfor miljørådgivningen, der kan optræde i mange forskellige former.

GeoMiljø er en alsidig virksomhed, der kan fungere som en erfaren og kompetent samarbejdspartner i stort set alle former for bygge- og anlægsarbejder.

Dette gælder både hvor vi fungerer som leverandør af miljømæssige ydelser som en lille del af en større projektorganisation, og hvor vi fungerer som bygherrerådgiver og inddrager andre kompetente faglige samarbejdspartnere som leverandører.​

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Totalleverandør ved bygge- og anlægsprojekter

Hvis I gerne vil have lagt alt håndtering af jeres projekt ud til én og samme rådgiver, så I ikke behøver at bekymre jer om arbejdets udførelse, kan GeoMiljø hjælpe.

Vi rekvirerer de underleverandører, der er nødvendige for udførelse af opgaven og informerer jer løbende om arbejdets stadie.

Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere med hver sin ekspertise indenfor bygge- og anlægsarbejde. I tilfælde hvor der er brug for helt speciel viden, finder vi også den frem til projektet.

Forureningshåndtering

Princippet er specielt interessant ved mindre anlægsarbejder, der involverer forurening eller ved anlægsprojekter, hvor håndtering af forurening er en af de primære opgaver.

Vi er først og fremmet rådgivere. Derfor vil vi også rådgive jer til at lade andre end os optræde som totalleverandører, hvis opgaven har altoverskyggende vægt på fagområder, vi ikke selv har ekspertise i. F.eks. er det ikke hensigtsmæssigt at lade en miljørådgiver stå for opførelsen af et nyt lasteanlæg til containerskibe bare fordi, der skal graves en lille forurening væk i forbindelse med dele af funderingsopgaven.

Vi vil gerne høre om jeres projekt

Hvis I ønsker udført bygge- og anlægsprojekter, der involverer forureningshåndtering med en rådgiver som totalleverandør, så vil vi gerne høre om jeres projekt. Vi kan fortælle jer, om det er os, I kan benytte som totalleverandør. Ring på 70 22 33 30 i dag!​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk