Køb af forurenet grund – undgå ubehagelige overraskelser​

Har du fundet en grund, som du ønsker at købe, men er grunden forurenet, eller har du en mistanke herom? Så er der heldigvis hjælp at hente, og den hjælp tilbyder vi hos GeoMiljø dig gerne. 

Vi hjælper både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i hele landet i forbindelse med køb af forurenet grund.​

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Få vished inden køb af forurenet grund

Når man i Danmark køber en ejendom, så bliver der typisk indhentet en attest fra myndighederne, hvoraf det fremgår, om der foreligger oplysninger om forurening på grunden. Denne attest er alene en information om, hvorvidt myndighederne har kendskab til forurening på ejendommen eller ej, og man kan således som køber ikke regne 100 % med, at der således ikke er forurening til stede, fordi myndighederne ikke har kendskab herom.

I dag er rigtig mange boligejendomme blevet gennemgået af myndighederne for at vurdere, om der er en mulig mistanke om forurening på grunden, hvis der for eksempel tidligere har været en virksomhed på grunden. Foreligger der ikke oplysninger om forurening på den pågældende grund, kan der således være en stor sandsynlighed for, at der heller ikke er tale om en forurenet grund.

Dog er der også virksomheder, der endnu ikke blevet fundet i forbindelse med denne gennemgang, ligesom private anlæg til opvarmning med fyringsolie som udgangspunkt heller ikke er omfattet af ordningen.

For at undgå køb af forurenet grund kan det således være en rigtig god ide at få en klarhed over, om der er nogen mulighed for, at der kan være forurening i jorden på grunden. Det vil typisk være i de tilfælde, hvor der har været fyringsolietanke på grunden eller andre aktiviteter som for eksempel virksomhedsdrift.

Kontakt os og hør mere eller få kyndig rådgivning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige i forbindelse med køb af forurenet grund, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning vedrørende byggetilladelse ved forurenet grund, jordklassificering eller andet inden for miljørådgivning, så hører vi gerne fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk