Jordprøver og jordklassificering​

Skal I have tjekket, om der er forurenet på den grund, hvor I vil bygge hus eller i den børnehave, hvor I arbejder? Så skal der laves en jordanalyse.

Jordprøver er afgørende, hvis man skal undersøge, om jorden er forurenet. Jordprøver er det første skridt man tager, når det pågældende problem er specificeret.

GeoMiljø har tilpasset et koncept

Prøvetagning og analyse af jord er blevet en integreret del af næsten alle bygge- og anlægsprojekter. Der er mange leverandører, der tilbyder disse ydelser.

I mange år har GeoMiljø arbejdet målrettet for løbende at tilpasse koncept og ydelser til de brancher, der arbejder med anlægsjord. Det betyder, at vi altid kan tilbyde fleksible løsninger af høj faglig kvalitet. Det er nemlig vigtigt, at arbejde bestilt igennem GeoMiljø er konkurrencedygtigt. Jeres opgave bliver klaret med højeste kvalitet.​

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Prøvetagning af uvildig miljørådgiver

I nogle tilfælde er det ikke så vigtigt hvem, der varetager prøvetagning af anlægsjorden. I andre tilfælde kan der opstå komplikationer. Dette kan ske hvis hvis ejendommen er kortlagt, hvis der konstateres kraftig forurening eller, hvis fremgangsmåden ikke er tilstrækkeligt afklaret med miljømyndighederne. I disse tilfælde kan det være en stor fordel, at prøvetagningen er udført af en uvildig miljørådgiver, der kan varetage, og har erfaring med, alle aspekter omkring jordforurening og jordprøver.

I hver enkelt sag kontrollerer vi, hvilke regler, der gælder for netop den ejendom, der skal udtages prøver på. Det er essentielt, at arbejdet udføres korrekt i forhold til lovgivningen og gældende vejledninger på området.

3 rigtig gode grunde til at vælge GeoMiljø til foretage dine jordprøver

  • GeoMiljø er uvildig rådgiver på forureningsområdet!
  • GeoMiljø tilbyder fleksible løsninger af høj faglig kvalitet!
  • GeoMiljø har mange års erfaring

Har I spørgsmål til jordklassificering og jordprøver?

Jordprøver og jordklassificering er ikke betegnelser, som man støder på hver dag. Derfor kan det være betryggende, hvis man kan få forklaret de enkelte termer og de underliggende beskrivelser i forbindelse med håndtering af jord.

Skulle du have spørgsmål i forbindelse med jordprøver, jordklassificering og håndtering, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om emnet. Har du brug for svar på andre spørgsmål vedrørende miljørådgivning, eksempelvis ved salg af forurenet grund eller byggetilladelse ved forurenet grund, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig.

I kan træffe os på 70 22 33 30.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk