Hurtig assistance ved opstartede opgaver​

Selv med den bedste planlægning kan risikoen for at støde på forurening, hvor det er totalt uventet, ikke helt undgås.

Det kan f.eks. være tilfældet, hvis der findes forurening som følge af aktiviteter, der ikke fremgår af det historiske baggrundsmateriale for ejendommen. Et andet tilfælde kan være, hvis der er svag diffus overfladeforurening på arealer, man normalt ikke ville forvente var forurenede.​

Uventet forurening

Selv på ejendomme der allerede før projektstart er grundigt undersøgt for forurening, kan der optræde uventede forureningsmæssige forhold under arbejdets udførelse. Det kan f.eks. være, at en allerede konstateret forurening har en større udbredelse end antaget og strækker sig ind i det byggefelt, man forventede lå udenfor forureningen.

Forholdene nede i jorden der er afgørende for en forurenings udbredelse, kan i nogle tilfælde være komplekse. Samtidigt kan lokale variationer ændre det billede, der foreligger fra de boreprøver, der er foretaget.

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Der skal ageres hurtigt

Når uventet forurening konstateres under et igangværende bygge- og anlægsarbejde, er det naturligvis vigtigt, at miljørådgiveren kan agere hurtigt, og inddrage alle involverede parter for en hurtig og forsvarlig løsning af problemet.

Al ventetid, som følge af de data, der skal indhentes, og de beslutninger, der skal træffes koster penge. Afregningsgrundlaget for projektet kan pludselig være utilstrækkeligt, og der kan opstå tvister, der skal løses, da de forureningsmæssige arbejder ikke er beskrevet i projektet.

Kontakt os

GeoMiljø Miljørådgivning bygger på en organisation, der kan agere fleksibelt og hurtigt, når sådanne situationer indtræffer, så de gener, der optræder for arbejdets udførelse kan minimeres hurtigst muligt. 

Ring til os i dag på 70 22 33 30 og hør mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk