​Jordforurening på din byggegrund

​Bebyggelse på forurenet grund

Ønsker du at bygge et hus eller en anden type bygning på en forurenet grund, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp og rådgivning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre? Så kan vi hos GeoMiljø hjælpe dig.

Vi hjælper både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i hele landet i forbindelse med forurening ved byggeanlægsarbejde, og vi hjælper også gerne dig.

Hvordan kan vi hjælpe i forbindelse med jordforurening?

Man skal have en såkaldt §8-tilladelse ved bebyggelse på forurenet grund. Hos GeoMiljø hjælper og vejleder vi både privatpersoner og erhvervskunder omkring dette. Vi tilbyder i den forbindelse blandt andet:

  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af forurenet grund
  • Rådgivning i forbindelse med tvister og påbud
  • Undersøgelse og risikovurdering af jordforurening
  • Projektering
  • Styring
  • Tilsyn

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

​Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, og vi varetager opgaver i alle størrelser. Vi kan blandt andet foretage en miljøboring for at undersøge den konkrete jord, ligesom vi også kan styre meget komplekse opgaver, der strækker sig over flere år, i forbindelse med for eksempel forurening ved byggeanlægsarbejde.

Vi kan også være behjælpelige, hvis du har problemer med myndighederne i forbindelse med forureningen på din grund. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker at søge om byggetilladelse på en forurenet grund.

Vores arbejdsproces ved mistanke om forurening ved byggeanlægsarbejde

Vi starter med at undersøge og afklare typen af forurening på din grund samt omfanget heraf. Hvis vi kan bekræfte, at der er tale om en forurenet grund, vurderer vi, hvordan sagen efterfølgende skal håndteres.

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med jordforurening på din grund. Vi hjælper både privatpersoner og forskellige typer erhvervskunder i hele landet.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk