​Salg af forurenet grund – få rådgivning og vejledning

Skal du sælge en grund, hvor der er forurenet jord, og har du derfor brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med salg af forurenet grund? Så stiller vi hos GeoMiljø gerne vores erfaring og ekspertise til din rådighed. 

Vores virksomhed holder til i Slangerup, men vi varetager opgaver for både private og erhverv i hele landet.​

Lad os tage en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller ønsker du en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med så ring til os på.

Tag hånd om den forurenede jord

Forurenet jord på en grund kan opstå på flere forskellige måder. Det kan for eksempel stamme fra en tidligere virksomhed, eller det kan stamme fra en nedgravet fyringsolietank.

Er der forurenet jord på en ejendom, der skal sælges, så er det vigtigt, at man som sælger er opmærksom på, at dette i mange tilfælde kan give anledning til bekymringer og utryghed hos potentielle købere. Det gælder både i forhold til deres families sundhed, men også i forhold til den økonomiske del, for hvad betyder det helt konkret, at jorden er forurenet, og hvor meget vil det koste at udbedre?

I forbindelse med salg af forurenet grund står vi hos GeoMiljø gerne til din rådighed med kompetent rådgivning og teknisk bistand, så du enten selv har mulighed for at udbedre problemet, eller så der foreligger en klar plan til potentielle købere om, hvordan de skal forholde sig til jordforureningen. Det vil typisk have en stor betydning i forhold til salget og gøre grunden lettere at sælge.​

Kontakt os i forbindelse med salg af forurenet grund

I forbindelse med salg af forurenet grund er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få kompetent rådgivning og vejledning og dermed også få hjælp til, hvordan du som sælger skal forholde dig. Vi står også til klar, hvis du har spørgsmål til andre områder såsom køb af forurenet grund, jordklassificering samt oprensning af forurenet grund.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 70 22 33 30
​eller skriv en mail til cbs@geomiljo.dk